Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi

Kommunernes it-arkitekturnetværk

Kommunernes it-arkitekturnetværk er et vigtigt forum, hvor vi udveksler konkrete erfaringer og viden om, hvordan vi skaber værdi med den fælleskommunale rammearkitektur og infrastruktur ved anskaffelse, implementering og drift i et sammenhængende kommunalt it-landskab.

Læs mere om Kommunernes it-arkitekturnetværk
Digitalisering og teknologi

Dialogforum

I KL værdsætter vi en løbende dialog med it-leverandører og konsulenthuse om digitaliseringen af kommunerne. Derfor har vi etableret Dialogforum med to årlige dialogmøder. Her kan I som konsulenthus eller it-leverandør til kommunerne hente den nyeste inspiration til jeres forretning.

Læs mere om Dialogforum
Digitalisering og teknologi

Høringsnetværk vedr. it-arkitektur

Få indflydelse på den fælleskommunale rammearkitektur via Yammer-gruppen 'Høringsnetværk vedr. it-arkitektur’. Gruppen fungerer som platform for kommunikation og videndeling om høringer, der er relevante for de, der arbejder med kommunal it-arkitektur.

Læs mere om Høringsnetværk vedr. it-arkitektur

Indhold i rammearkitekturen

Den fælleskommunale rammearkitektur består af en række arkitekturprodukter og specifikationer, som alle er fælles godkendt og optaget som en del rammearkitekturen. På denne side kan du tilgå produkter og specifikationer, og læse beskrivelser af disse, samt dykke ned i modeller og andet.