Gå til hovedindhold

Om INFO for rammearkitekturen

INFO for rammearkitekturen giver overblik over indholdet i den fælleskommunale rammearkitektur og giver samtidigt anvisninger til, hvordan rammearkitekturen kan implementeres i praksis. Læs mere her

Ældre end 12 mdr.

Indhold

    Rammearkitektur.dk henvender sig til kommuner, leverandører og andre interessenter til den fælleskommunale rammearkitektur og indeholder information om alle niveauer af rammearkitekturen bl.a.:

    Rammearkitekturen involverer alle kommuner og nogle er allerede kommet langt ift at udnytte dens målsætninger. Det giver god mening, at ikke alle kommuner skal opfinde de samme dybe tallerkener, men kan lade sig inspirere af andres erfaringer. Vi hører derfor meget gerne om jeres erfaringer - skriv til os på 

    Rammearkitektur.kl.dk opsamler de overordnede strategiske målsætninger, tilhørende abstrakte løsningsmodeller og implementeringsnære emner. Det er her man kan finde viden om både den teoretiske baggrund for rammearkitekturen, hvordan man styrer arkitekturen i sin kommune, hvordan andre har omsat principperne til konkrete løsninger.

    Rammearkitektur.kl.dk muliggør at kommunernes arbejde med rammearkitekturen kan synliggøres, til gavn og glæde for andre kommuner, men i takt med kommunernes løsninger også for rammearkitekturens fortsatte udvikling.

    INFO indeholder bidrag fra bl.a. KL, Kombit og kommunale it-arkitekter. I takt med erfaringer fra kommunerne, samt forretningsbehovene kan flere bidragsydere tilknyttes.