Gå til hovedindhold

Om hjemmesiden

Velkommen til INFO for rammearkitekturen. Siden giver adgang til indhold, værktøjer og viden, som er er relevante for arbejdet med den fælleskommunale rammearkitektur.

Hvad kan INFO for rammearkitekturen?

Mere om hjemmesiden

 

Brugervenlighed og -undersøgelser

Ved hjælp af statistik samt kvantitative og kvalitative brugerundersøgelser tilstræber vi en høj grad af brugervenlighed. Dette gælder både sitets informationsarkitektur men også funktionaliteter, navigation og design.

Feedback?

Vi er altid interesserede i feedback - både i form af konstruktiv ris og ros. Feedback, som angår portalens form og funktion, kan stiles til rammearkitektur@kl.dk. Input til indhold kan stiles til kontaktpersonen for den enkelte side.

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre rammearkitektur.kl.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Vi benytter Siteimprove.

Ophavsret ©

Ophavsretten til teksterne på rammearkitektur.kl.dk tilhører KL. Teksterne må imidlertid frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må teksterne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.

Ansvarsfraskrivelse

KL tilstræber, at oplysningerne på hjemmesiden er fuldstændige, korrekte og opdaterede. KL påtager sig imidlertid ikke retsligt ansvar for oplysningerne eller andet indhold på hjemmesiden. I det omfang, der linkes til andre hjemmesider, er KL ikke ansvarlig for indholdet af disse sider.