Gå til hovedindhold
Stregtegning af en gruppe mennesker

Ny guide skal hjælpe kommuner med generativ AI

KL har udgivet en guide til kommunerne om brug af offentligt tilgængelige tjenester med generativ AI, som fx chatbotten ChatGPT eller Bard. Guiden skal hjælpe kommunerne med at bruge generativ AI ansvarligt.

Teknologivurderinger

KL's teknologivurderinger udarbejdes på udvalgte teknologier fra teknologiradaren. Der laves løbende nye vurderinger af forskellige teknologier. Teknologivurderingerne skal klæde medarbejdere og ledere, der arbejder med digitalisering og teknologi, på i forhold til hvad man skal være opmærksom på, inden man går i gang med at bruge en ny teknologi.

Kom med i Kommunernes Teknologipartnerskab

Kommunernes Teknologipartnerskab er et forløb på 1,5 år hvor eksperter hjælper din kommune i mål med implementering af konkrete digitale løsninger, der har frigivet tid og løftet velfærden i andre kommuner.

KL's Dialogpakker om faglighed og teknologi

Dialogpakkerne giver indsigt og øvelser til at sætte gang i drøftelser og give inspiration til digitalisering og teknologi på kommunens forskellige fagområder.

Videncenter Meetup - Styrk din viden og udvid dit netværk

Med et abonnement på ”Videncenter Meetup” bliver du en del af et virtuelt netværk og får adgang til to månedlige webinarer om digitale temaer og ny teknologi i kommunerne.

Viden og værktøjer