Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
Netværk

Høringsnetværk vedr. it-arkitektur

Få indflydelse på den fælleskommunale rammearkitektur via Yammer-gruppen 'Høringsnetværk vedr. it-arkitektur’. Gruppen fungerer som platform for kommunikation og videndeling om høringer, der er relevante for de, der arbejder med kommunal it-arkitektur.

Ældre end 12 mdr.
 • Læs op

Indhold

  Høringsnetværket vedr. it-arkitektur er tilknyttet Kommunernes It-Arkitekturråd. Høringsnetværket består af kommunale beslutningstagere, it-arkitekter og andre digitaliseringseksperter.

  Få indflydelse på rammearkitekturens udvikling

  Governanceprocessen for den fælleskommunale rammearkitektur indebærer, at arkitekturprodukter skal behandles i Arkitekturboard inden evt. optagelse i rammearkitekturen. Inden behandling i Arkitekturboard sendes arkitekturprodukterne typisk høring i høringsnetværket, hvor medlemmerne får mulighed for at kommentere og påvirke elementer til rammearkitekturen. Medlemmer af høringsnetværket kan tillige blive inviteret til at deltage som kommunale repræsentanter i Arkitekturboardets møder.

  Derudover anvendes høringsnetværket også til høringer af Arkitekturrapporter fra kommunale og fælleskommunale projekter. Forinden en arkitekturrapport skal til behandling i Kommunernes It-Arkitekturråd, kan rådet sende rapporten til høring i høringsnetværket for ekspertvurdering. Se evt.

  Oversigt over Arkitekturrapporter

  Yammer-gruppen 'Høringsnetværk vedr. it-arkitektur’

  Høringsnetværkets Yammer-gruppe er en platform for kommunikation og videndeling mellem KL og kommunale arkitekter om høringer, der er relevante for de, der arbejder med kommunal it-arkitektur, rammearkitektur, it-anskaffelser mv.

   Gå til Yammergruppen Høringsnetværk vedr. it-arkitektur 

  Kontakt

  Programleder

  Vibeke Normann

  IT-Arkitektur & Standarder

  Telefon: +45 3370 3883

  E-mail: vno@kl.dk