Gå til hovedindhold

Der blev fundet 107 resultater der matcher din søgning på 'Type: Byggeblok'

RA.Arkitekturbegreb

byggeblok

Accepterede term: %

Fælleskommunale byggeblokke

Rammearkitekturens grundlæggende strukturering opdeler den kommunale forretning i en række byggeblokke, hvor den enkelte byggeblok er defineret ud fra et centralt forretningsobjekt.

Om rammearkitekturen

Den fælleskommunale rammearkitektur er de fælles rammer, vi sætter op for alle, der skal arbejde med kommunal it. Det er populært sagt den spillebane og de spilleregler, der gælder for it til kommunerne. Rammearkitekturen er et fælles regelsæt for, at kommunerne kan opnå bedre, billigere, sammenhængende og forandringsrobuste it-systemer, leveret af et bredt udsnit af leverandører.

Styring af rammearkitekturen

Den fælleskommunale arkitekturstyring og rammearkitekturen er forankret i Kommunernes It-Arkitekturråd, der er et rådgivende organ, som sammen med ledelserne i KL og KOMBIT har et hovedansvar for at udvikle og udbrede rammearkitekturen.

Mål og principper

De fælleskommunale arkitekturprincipper og -regler erstatter de tidligere fælleskommunale arkitekturprincipper og danner fundamentet for rammearkitekturen sammen med de fælleskommunale arkitekturmål.

Miljø, Teknik og Forsyning

Indhold, inspiration og information med udgangspunkt i området Miljø, Teknik og Forsyning

RA.Rammearkitektur
RA.Område: Tværgående

Indhold i rammearkitekturen

Den fælleskommunale rammearkitektur består af en række arkitekturprodukter og specifikationer, som alle er fælles godkendt og optaget som en del rammearkitekturen. På denne side kan du tilgå produkter og specifikationer, og læse beskrivelser af disse, samt dykke ned i modeller og andet.

Arbejdsmarked og Erhverv

Indhold, inspiration og information med udgangspunkt i området Arbejdsmarked og Erhverv

Børn og Unge

Her finder du alt indhold på INFO, der kan have relevans indenfor fagområdet Børn og Unge

Demokrati og Involvering

Indhold, inspiration og information med udgangspunkt i området Demokrati og Involvering